Zásady ochrany osobních údajů

Jsme V + Z REPRO SERVIS spol. s r.o., se sídlem Nušlova 2 / 2258 158 00 Praha 13, IČO: 25 11 34 96, DIČ: CZ25113496.

S jakými Vašimi daty pracujeme:

  1. Abychom se mohli spojit ohledně Vaší poptávky našich služeb a informací, máme na webu umístěný kontaktní formulář. mám na webu umístěný kontaktní formulář. Údaje, které nám do něj vypíšete (nebo které nám pošlete do mailu) budeme zpracovávat, abychom Vám mohli na Vaše dotazy a přání odpovědět.

    Pokud se dále domluvíme na další spolupráci, budeme zpracovávat Vaše jméno, kontaktní údaje (e-mail, telefon), Vaše podnikatelské údaje a případně data, která nám předáte, abychom Vám mohli poskytnout své služby.

    Pokud se na spolupráci nedomluvíme, Vaše údaje se u nás neohřejí příliš dlouho – promažeme je do 1 měsíce. Pokud se na spolupráci domluvíme, Vaše data budeme zpracovávat 10 let od ukončení naší spolupráce. Veškerá tato práce s daty je možná díky tzv. nařízení GDPR (jednání o smlouvě a plnění smlouvy).
  2. Nemáme zpracovatele, kteří by se k Vašim datům dostali.
  3. Vaše osobní údaje neprofilujeme, ani nepředávám mimo Evropskou unii.
  4. Pokud byste nás potřebovali kontaktovat ohledně vašich dat a naší páce s nimi, napište nám na e-mail zajicek@vzrepro.cz nebo nám zavolejte na +420 602 254 735.
  5. Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) vám dává spoustu práv. Mezi nimi je právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké osobní údaje zpracováváme, vyžádat si přístup k osobním údajům, nechat je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo po nás požadovat výmaz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme, jak bychom měli, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud. Pevně ale věříme, že k ničemu takovému mezi námi nedojde. 🙂
V + Z REPRO SERVIS spol. s r.o.
IČO: 25 11 34 96, DIČ: CZ25113496
Nušlova 2 / 2258 158 00 Praha 13

Webové stránky na Wordpressu vytvořil a spravuje Aleš Sýkora.